Jag gjorde pepparkakspannacotta till julafton. Jag åt en kvällen före men bjöd aldrig på dem som det var tänkt på julafton för jag tyckte inte att de fick rätt konsistens. Idag åkte nio pannacotta i sophinken och jag är så glad att de hamnade där och inte i min mage bara för att.
Jag vill inte att min mage ska vara en sophink eller ett ställe där mat hamnar bara för ATT. Det är färdigt med det nu.
Litet som en fd granne till oss, när hon efter storhandling av mat kom på sig själv med att sitta i bilen ätandes godis, då öppnade hon bara bilfönstret och skickade ut hela härligheten!
SvaraRaderaNej, någon slaskhink eller hushållsgris ska man inte vara. :)
Trist. Jag gjorde risgrynspannacotta och den var supergod. Inte tillräckligt med gelatin?
SvaraRaderaKram, Pernilla be
oj...men synd ändå att slänga de, kunde du inte bjuda på de verkligen?
SvaraRadera