lördag 20 april 2013

Hej då bloggen

Jag har tagit ett beslut.  Jag kommer att säga adjö till den här bloggen.  Det känns sorgligt men naturligt.

Bloggen har haft en viktig plats i mitt liv men nu känner jag att vi har växt ifrån varandra. Jag ser det som ett friskhetstecken. Jag vill fortfarande nå min målvikt men målet ska inte nås genom bantning utan genom att jag arbetar med mitt sockerberoende och mitt tvångsmässiga ätande. Jag vill minska min fixering kring mat och vikt.

Det har hänt så otroligt mycket sedan jag i slutet på förra året förstod eller rättare sagt gjorde något åt dessa problem. Jag är evigt tacksam till alla som hjälper mig på vägen.  Detta är inte något som jag kommer att bli fri ifrån men det kommer förmodligen att bli lättare att leva med.  Precis som den här bloggen heter arbetar jag för att nå hälsa och harmoni. Jag arbetar på att hitta bättre balans. Föra in roliga saker i mitt liv, våga njuta, leva, vara ärlig, ta plats och dela känslor med andra istället för att vara stolt,  bita ihop, stänga in och äta på känslan.

Jag bloggar i mitt riktiga namn mest med bilder men jag hoppas att jag med tiden ska våga skriva mer och bli mer öppen med vem jag är. Det är en svår balansgång i cyberrymden tycker jag. För eftersom jag gillar att fota tycker jag att bloggandet är ett roligt sätt att "skriva dagbok" på. Det har varit skönt att kunna vara anonym här i bloggen men ändå lite som om det inte varit på riktigt. Jag har också en blogg tillsammans med min sambo om livet på vår gård, den bloggen har växt den senaste tiden och fått lite nya uppdrag vilket gör att jag behöver lägga mer tid på den.

Jag vill tacka er som läst,  kommenterat, stöttat, hejat, inspirerat och givit råd genom åren. TACK!  Jag kommer att besöka er som jag vet tittat in här ibland.

Hej!

4 kommentarer:

 1. Vilket gott beslut! Mina varmaste lyckoönskningar till dig och din framtid! Det har varit trevligt och tankeväckande att kika in här och ta del av dina funderingar. Kramar!

  SvaraRadera
 2. Tack för att jag fått följa dig på din resa. Du har inspirerat och stöttat mig och varit en viktig person för mig trots att vi bara känner den här delen av varandra. Jag önskar dig ett stort lycka till! Kramar

  SvaraRadera
 3. Lycka till och jag hoppas jag kommer få se dig ibland.
  Kramen den varmaste!!

  SvaraRadera