måndag 3 oktober 2011

Klagovisa

Jag börjar bli lite orolig för min rygg. Värken har inte avtagit det minsta sedan det otäcka fallet skedde för en vecka sedan. Sökte min läkare idag. Måste säga att jag blev lite irriterad. Min läkare har nämligen tagit ett vikariat på ett annat ställe inom sjukvården, men har under tiden behålligt mig som patient och överenskommelsen har varit att jag ska ringa till sekreteraren på hans ordinararie arbete för att få hjälp. Det har fungerat bra hittills även om jag inte behövt utnyttja möjligheten så många gånger o det var länge sedan sist. Idag var det stopp. Sekreteraren kunde inte be läkaren ringa mig eftersom han inte jobbade där nu. Jag kunde inte heller få en telefontid till den vikarierande läkaren för att få svar på röntgen och få mediciner utskriva som jag haft i många år eftersom den läkaren inte träffat mig. När jag då ville ha en besökstid kom det fram att han helst inte ville träffa några nya patienter eftersom han ska sluta o den ordinarie dvs min läkare ska komma tillbaka. Det blir lång väntan för mig men det ska nog gå. Undrar bara vad sjukvården använder sitt journalsystem till.

En sista klagan för idag; jag saknar träningen! !

5 kommentarer:

  1. Din stackare, vad jobbigt för dig. Finns det ingen alternativ träning du kan göra? Promenader brukar funka när man har ont i ryggen, simma, cykla? Humöret blir ju inte bättre av att man inte får träna precis. Bra att du "gnäller" det lättar på trycket!

    Kram, Pernilla be

    SvaraRadera
  2. Vilket elände! Här kan man ju prata om att hamna mellan två stolar (eller läkare i detta fall).
    Hoppas du får ordning på din rygg!

    SvaraRadera
  3. Vad är det för skräpupplägg!?! Sjuksköterskan (för jag antar att det var en ssk i luren) hade väl åtminstone kunnat ordna med en telefontid åt dig om du är "stamkund"? Litet på sidan om! Kom ihåg att påtala detta när du väl kommer fram, dokumenteras inte klagomålen så finns de inte...!

    SvaraRadera
  4. Vad är det för skräpupplägg!?! Sjuksköterskan (för jag antar att det var en ssk i luren) hade väl åtminstone kunnat ordna med en telefontid åt dig om du är "stamkund"? Litet på sidan om! Kom ihåg att påtala detta när du väl kommer fram, dokumenteras inte klagomålen så finns de inte...!

    SvaraRadera
  5. Vad är det för skräpupplägg!?! Sjuksköterskan (för jag antar att det var en ssk i luren) hade väl åtminstone kunnat ordna med en telefontid åt dig om du är "stamkund"? Litet på sidan om! Kom ihåg att påtala detta när du väl kommer fram, dokumenteras inte klagomålen så finns de inte...!

    SvaraRadera