onsdag 16 november 2011

Jobbigt

Det blir allt mer uppenbart att jag står inför ett väldigt jobbigt och viktigt beslut. Hur jag än väljer kommer det ätt bli fruktansvärt och jag förstår inte hur jag ska kunna välja och jag vet inte hur länge jag kan dra ut på beslutet. Detta tar det mesta av mina tankar. Jag valde dock att cykla på motionscykeln idag också vilket jag är nöjd över.

4 kommentarer:

  1. Ja, ibland är det jättejobbibgt att veta vilken väg man ska gå. Hur man än vänder och vrider på det får det både bra och dåliga konsekvenser.
    Men som sagt, du gjorde ett toppenbra val som valde att träna. :)
    Ha en bra dag! Kram och Pepp

    SvaraRadera
  2. Jag skrev en låt en gång för måååånga år sedan som handlade om att välja. När man står där vid ett vägskäl och inser att det bara är man själv som kan välja sin egen väg, ingen annan.
    Vissa val är svåra och tunga.

    SvaraRadera
  3. Det känns allvarligt och ledsamt att läsa dina rader även om jag inte vet vad det rör sig om. Kanske har jag läst en del mellan raderna och har kanske en aning...

    Rätt/fel vet bara du. Jobbigt att ta vissa beslut är det helt klart men ibland blir valet väldigt enkelt om man funderar över alternativet att inte ta ett beslut. Vilka är konsekvenserna? Vilket pris betalar man om man inte tar beslutet? Och oftast påverkar beslutet eller avsaknaden av beslutet fler än en själv.

    Jag känner med dig och skulle bara vilja ge dig en kram.

    SvaraRadera
  4. Det är jobbigt att stå inför ett val där båda vägarna är svåra. Det tar över tillvaron och gör att det är svårt att fokusera på andra saker.
    Jag hoppas att du kommer fram till ett beslut som känns rätt för dig. Även om det blir en jobbigt period kanske det lättar längs vägen. Kram

    SvaraRadera