söndag 8 januari 2012

Vardag

I morgon börjar vardagen på riktigt för mig. Trots att jag har lite söndagsångest just nu tycker jag egentligen att det ska bli skönt. Jag har gjort matsedel för kommande vecka och skrivit inköpslista. Ett gäng ägg är kokta, jobbväskan packad och träningskläderna framlagda.

3 kommentarer:

  1. Vilken ordning du har på dig själv!

    Jag, jag sitter med halvsvettiga träningskläder på mig fortsatt och funderar (litet småäckligt) om de klarar en gång till utan tvätt. :)

    Koka ägg? Där sa du något... Å andra sidan har jag mellanmålskeso, två Skyr och två mellanmålsbars för veckans mellanmål. Och så åker jag till Portugal på fredag. Ah, jag kanske kokar mig några ägg i morgon.

    Hoppas du får en bra vecka! :)

    SvaraRadera
  2. Sv. Jag tycker också om ordning, jag är en strukturerad och organiserad person, men min man är en organisatorisk katastrof i hemmet (inte på jobbet) och för att "överleva" har jag fått lätta på mina krav. Är det det som kallas kompromissa..? ;)

    Skyren-jo, jag tycker nog om den. Mest för att den är tjock i konsistensen och faktiskt verkar hålla hungern stången, men den är litet sträv och påminner en aning om kesella. Jag har två nya smaker nu, få se hur de är. Klart värda att testa är de.

    SvaraRadera
  3. Kanonbra! Planering är A och O :) Jag pallar inte att planera maten för en hel vecka, men jag planerar alltid morgondagens mat och packar träningsväskan i alla fall.

    Kram, Pernilla be

    SvaraRadera